ΑΡΕΘΟΥΣΑ TOURS

 

  Επωνυμία:  ΑΡΕΘΟΥΣΑ TOURS
Υπεύθυνος:  Παππάς Γεώργιος
Περιοχή:  Χαλκίδα
Διεύθυνση:  Αγγελή Γοβιού 11
Τηλέφωνο:  2221060378
Φαξ:  2221022323
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web site:  http://www.touristarethousa.gr/
Κατηγορία:  Τουριστικό γραφείο
Περιγραφή:

 Η εταιρία Travel Tours "Αρέθουσα" ιδρύθηκε το στην Χαλκίδα, με αντικείμενο εργασιών τουριστικές και ναυτιλιακές υπηρεσίες καθώς και πρακτορεύσεις εμπορικών και τουριστικών πλοίων. 

Διαβλέποντας την αλματώδη αύξηση του τουριστικού κλάδου παγκοσμίως, η εταιρία ανέπτυξε επιπλέον δραστηριότητες σ΄αυτό τον τομέα, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει καταλάβει δεσπόζουσα θέση μεταξύ των σημαντικότερων τουριστικών πρακτορείων της Ελλάδας.

Οι επενδύσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση του προσωπικού στις νεότερες τεχνολογικές εφαρμογές και στα πληροφοριακά συστήματα, καθώς και στην απόκτηση τελευταίας γενιάς Η/Υ, της δίνουν τη δυνατότητα της άμεσης, οικονομικότερης και πληρέστερης εξυπηρέτησης των πελατών της.

Το προσωπικό της Travel Tours "Αρέθουσα" αποτελείται από στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο, πρόθυμα να παράσχουν κάθε είδους πληροφορία και προτάσεις για τις ανάγκες ενός μικρού ή μεγάλου ταξιδιού, μεμονωμένου ή ομαδικού.

Το ευρύ φάσμα των προσφερόμενων προϊόντων της την καθιστούν πόλο έλξης πελατών που αναζητούν την ποιότητα και τη συνέπεια.

Αυτά είναι:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια εσωτερικού και Ελλάδας-Ιταλίας 

Οργανωμένα Ταξίδια στο εξωτερικό

Μεμονωμένα ταξίδια σε επιλεγμένα ξενοδοχεία

Επαγγελματικά ταξίδια

Ταξίδια σε όλο τον κόσμο

Γαμήλια Ταξίδια

Θεματικά ταξίδια ( Spa και οινοτουρισμός )

Πακέτα εσωτερικού σε όλα τα ελληνικά νησιά

Κρουαζιέρες

Ταξίδια με υδροπλάνα

Ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς

Εκδρομές σε Ελλάδα-εξωτερικό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: IB Group »

1