Καταχωρηθείτε στη σελίδα μας

Εξασφαλίστε στοχευμένη προβολή στους πελάτες σας

Καταχωρηθείτε σήμερα στο stereaguide.gr. 
Το stereaguide.gr  είναι ένας διαδικτυακός επαγγελματικός κατάλογος για όλη την Περιφέρεια Στερεάς. Σκοπός να γίνει μια σύγχρονη μηχανή αναζήτησης που να παρέχει αναλυτικές πληροφορίες, χαρτογραφημένες, για επαγγελματίες, υπηρεσίες και επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Στερεάς. Στόχος να γίνει το κατάλληλο μέσο για προβολή της επιχείρησής σας, έτσι ώστε η κρίση να γίνει ευκαιρία ανάπτυξης. Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο της ενημέρωσης, αποτελεί εγγύηση για τη γνώση προβολής της επιχείρησής σας.
Το stereaguide.gr  είναι η κατάλληλη επαγγελματική λύση που ταιριάζει στην επιχείρησή σας, μιας και σε κάθε σχετική αναζήτηση από δυνητικούς πελάτες, για προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρει η δική σας επιχείρηση θα έχει την πρώτη θέση.

Τα εργαλεία που σας προσφέρουμε για να επιλέξετε την προβολή σας είναι:


      ΠΑΚΕΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ  
          Περιλαμβάνονται      ΕΞΕΛΙΞΗ      ΑΝΑΠΤΥΞΗ     
  Διεύθυνση      
  Περιοχή     ●   
  Όνομα επιχείρησης      
  Τηλέφωνο      
  Κατηγορία      
  e-mail      
  Λογότυπο      
  Web site      
  Φωτογραφίες   -    
  Video   -    
  Περιγραφή επιχείρησης
(σύνολο χαρακτήρων)
  150   300  
  Προτεραιότητα αναζήτησης   Β   Α  
      25 €/ΕΤΟΣ   60 €/ΕΤΟΣ  


ΕΞΕΛΙΞΗ
Χαμηλό κόστος, μεγάλη απόδοση.
Το πακέτο ΕΞΕΛΙΞΗ παρέχει προτεραιότητα Β στον διαδικτυακό επαγγελματικό οδηγό stereaguide.gr, το οποίο διατίθεται στην τιμή 25 € (με ΦΠΑ/έτος). Συνδυάζοντας χαμηλό κόστος προβολής με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν την επιχείρησή τους, σε πλεονεκτική θέση. Οι δυνατότητες που σας προσφέρει το πακέτο ΕΞΕΛΙΞΗ και η προνομιακή προβολή της επιχείρησής σας στα αποτελέσματα αναζήτησης στην κατηγορία που ανήκει, σε σχέση με την αξία του, το καθιστούν ασυναγώνιστο.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Γι’ αυτούς που θέλουν να είναι πάντα πρώτοι.
Το προνομιακό αυτό πακέτο που μπορείτε να έχετε στην τιμή των 60€ (με ΦΠΑ/έτος), απευθύνεται στους επαγγελματίες που θέλουν να πετύχουν την μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα τους. Εκτός από τα βασικά στοιχεία της επιχείρησής σας, μπορείτε ν’ ανεβάσετε βίντεο και φωτογραφίες με αναλυτική περιγραφή προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρετε.  Έτσι θα έχετε ένα δυναμικό προφίλ της επιχείρησής σα, που σε συνδυασμό με την απόλυτη προτεραιότητα στην αναζήτηση θα σας οδηγήσουν στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ.


Στ’ αποτελέσματα αναζήτησης, πρώτες θα εμφανίζονται οι καταχωρήσεις προτεραιότητας Α του πακέτου προβολής ΑΝΑΠΤΥΞΗ (εναλλάξ για κάθε δ/νση του πακέτου) και στη συνέχεια οι καταχωρήσεις προτεραιότητας Β του πακέτου προβολής ΕΞΕΛΙΞΗ.

Οφέλη εγγραφής στο stereaguide.gr

Το stereaguide.gr  συνδέει άμεσα καταναλωτές-χρήστες του διαδικτύου με τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις. Αποτελεί το πιό αποτελεσματικό εργαλείο προβολής επιχειρήσεων που στοχεύουν στην προσέλκυση νέων πελατών, την ανάπτυξη και αύξηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.
Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε άμεση διαφημιστική καμπάνια της επιχείρησής σας, ανεβάζοντας φωτογραφίες νέων προϊόντων, δημοσιεύοντας προσφορές κ.ά.
Το stereaguide.gr  σας προσφέρει στοχευμένη και δομημένη προβολή, προτρέποντας το χρήστη να έρθει σε επικοινωνία με την επιχείρησή σας. Αυτά εξασφαλίζονται με την κατάλληλη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Συνδυασμός στοιχείων προβολής
Τα προϊόντα προβολής που σας προσφέρουμε, αντιπροσωπεύουν την επαγγελματική διαδικτυακή κάρτα κάθε επιχείρησης.
Το Λογότυπο ενισχύει την αναγνωρισιμότητα, η ηλεκτρονική διεύθυνση αυξάνει την επισκεψιμότητά της, η εύκολη πρόσβαση στο e-mail κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία, ενώ ο διαδραστικός χάρτης  διευκολύνει την πρόσβαση.

Κείμενο
Περιγράψτε την επιχειρηματική δραστηριότητά σας, με σαφήνεια για να γίνεται κατανοητό από τους χρήστες.
Τώρα είστε έτοιμοι να στείλετε την «εικόνα» της επιχείρησής σας, στο μέσο που θα σας οδηγήσει στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για τα ολοκληρωμένα πακέτα προβολής στο stereaguide.gr, συμπληρώστε και στείλτε τη φόρμα ενδιαφέροντος ή καλέστε στο 2221119056.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ευρετήριο ανά δήμο »

1