ΛΥΣΗ Συμβουλευτική Α.Ε.

  Επωνυμία:  ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
Υπεύθυνος:  Γεώργιος Λειβαδίτης
Περιοχή:  Χαλκίδα
Διεύθυνση:  Κριεζή 14
Τηλέφωνο:  2221550826
Φαξ:  2221550829
Κατηγορία:  Λογιστικές, φοροτεχνικές, συμβουλευτικές, επενδυτικές κ.ά. υοηρεσίες
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web Site:  www.lysh.gr
Περιγραφή:  Υποστηρίζουμε ουσιαστικά και με συνέπεια την επιχείρησή σας, εν μέσω των συνεχώς μεταβαλλόμενων οικονομικών δεδομένων.

Η Λύση Συμβουλευτική ιδρύθηκε το 2013 και αποτελεί Ανώνυμη Εταιρεία με έδρα την περιοχή της Χαλκίδας, αλλά και γραφείο εκπροσώπησης στην περιοχή της Αθήνας.

Η εταιρεία διαθέτει μια εσωτερική ομάδα συμβούλων με μεγάλη ακαδημαϊκή και πρακτική εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της παροχής Οικονομικών Υπηρεσιών, της Διοίκησης Επιχειρήσεων & του Marketing. Τα στελέχη της Λύση Συμβουλευτικής έχουν αποφοιτήσει από Ελληνικά ή ξένα ακαδημαϊκά ιδρύματα, ενώ έχουν εργαστεί σε μεσαίες και υψηλές θέσεις ευθύνης για (κατά μέσο όρο) περισσότερο από 12 χρόνια.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία έχει προχωρήσει στη σύναψη μιας σειράς στρατηγικών συνεργασιών με εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρήσεων, οι οποίοι σε συνεργασία με την Λύση Συμβουλευτική παρέχουν στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η Λύση Συμβουλευτική δεν λειτουργεί ως ένα τυπικό λογιστικό γραφείο τοπικής εμβέλειας. Αντιθέτως, στόχο της αποτελεί η προσφορά ενός πλήρους φάσματος έγκυρων οικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πανελλαδική κλίμακα, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην υγιή ανάπτυξη του επιχειρείν στην Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και γνωρίστε ένα καινούργιο, σημαντικά αναβαθμισμένο επίπεδο εξυπηρέτησης, υποστήριξης και συνολικής προσέγγισης των επιχειρηματικών θεμάτων που σας απασχολούν.

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

1