ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΙΔΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ "ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ"

 

  Επωνυμία:  ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΙΔΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ & ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ "ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ"
Υπεύθυνος:  Γιάννης Κατσαντώνης
Περιοχή:  Χαλκίδα
Διεύθυνση:  Λ. Καραμανλή 41
Τηλέφωνο:  2221024149 & 2221098089
Κινητό:  6932689041
Κατηγορία:  Βιοτεχνία - Οικοδομικά Χρώματα - Εργαλεία
web site:  http://katsadonisioannis.wix.com/katsadonis
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περιγραφή:  Η βιοτεχνία ειδών παιδικής χαράς, επίπλων και φωτιστικών εξωτερικού χώρου ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ιδρύθηκε το 1965 και αναπτύχθηκε βασιζόμενη στη λογική της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων της, στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και στην απόλυτη συνέπεια των συμφωνιών.

Σαν αποτέλεσμα , είχε οι χθεσινοί πελάτες της απ όλη την Ελλάδα, να γίνουν σημερινοί φίλοι της.
Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άριστη ποιότητα των υλικών κατασκευής όπως επίσης και για την διαχρονικότητά τους.

Μπορούμε επίσης μετά από επίσκεψη μας στο χώρο σας, να σας αποστείλουμε λεπτομερή καταγραφή για ελλείψεις - επισκευές - βάψιμο - κόστος στις ήδη υπάρχουσες παιδικές χαρές και όργανα αθλοπαιδιών (μπασκέτες κλπ)

Εάν θέλετε να συντηρήσετε και να επισκευάσετε μόνοι σας τις παλαιές παιδικές χαρές ή όργανα αθλοπαιδιών (μπασκέτες κλπ), μπορείτε να μας ενημερώσετε για τις ελλείψεις που έχουν τα όργανα σε εξαρτήματα και ανταλλακτικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ - ΕΦΟΔΙΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ

1