ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

 

  Επωνυμία:  ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ Α.Β.Ε.Ε. 
Υπεύθυνος:  
Περιοχή:  Χαλκίδα
Διεύθυνση:  Πέι Δοκού
Τηλέφωνο:  2221090046, 2221083461 & 2221076446
Φαξ:  2221086315
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web site:  http://www.alibinisis.gr/
Κατηγορία:  Παραγωγή προϊόντων ζύμης
Περιγραφή:

Η εταιρεία "Άρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης ΑΒΕΕ" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή άρτου και ειδών ζύμης από το 1954, έχοντας ταυτιστεί με την ποιότητα και την παράδοση της Ευβοϊκής διατροφής.

Η ιστορία της οικογένειας ξεκινάει το 1954, όταν ο Δημήτρης Αλιμπινίσης ίδρυσε το πρώτο αρτοποιείο του στην Αγία Παρασκευή, στη Χαλκίδα. Το 1970, ο φούρνος “μετακόμισε” δίπλα στο παλιό λιμεναρχείο Χαλκίδας, στη Γέφυρα, ενώ το 1974 ο Κώστας Αλιμπινίσης ίδρυσε το δικό του αρτοποιείο στην Λιανή Άμμο.

Διατηρώντας το ίδιο μεράκι και την αγάπη για τη δουλειά του, το 1995 ο Κώστας Αλιμπινίσης ιδρύει την 1η μονάδα παραγωγής τηγανόψωμου της οικογένειας, ενώ το 2006 μετατρέπει την ατομική του επιχείριση σε Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία "Άρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης ΑΒΕΕ", διατηρώντας προσωπικό 10 ατόμων.

Εξέλιξη

Στις 20 Οκτωβρίου 2008, με πρωταγωνιστές πλέον την επόμενη γενιά Αλιμπινίση, εγκαινιάστηκε η πρότυπη μονάδα παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων ζύμης, άρτου, σφολιάτας και βουτημάτων, με επιφάνεια 2.000 τ.μ., στη Βιομηχανική Ζώνη στο Πεϊ Δοκού Χαλκίδας.

Με συνεχόμενη σταθερή ανάπτυξη, η εταιρία έχει εξελιχθεί σε υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής, με περισσότερα από 40 άτομα προσωπικό και περισσότερα από διακόσια προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες που δραστηριοποιείται.

Ταυτόχρονα, η εταιρία, έχει επεκταθεί στην παραγωγή μεγάλης ποικιλίας κατεψυγμένων προϊόντων, που διατηρούν την αυθεντικότητα και τη νοστιμιά του χειροποίητου, όπως το γνωστό Τηγανόψωμο Ευβοίας, με την παραδοσιακή Ευβοϊκή συνταγή, τα παραδοσιακά προϊόντα Τυροπιτάρι & Φλογέρες, λαχταριστές πίτες με αυθεντικό χωριάτικο φύλλο και μια ευρεία σειρά από πίτσες με χειροποίητη ζύμη και εξαιρετικής ποιότητας υλικά.

Με στόλο 15 φορτηγών αυτοκινήτων, η εταιρία εξυπηρετεί καθημερινά τους πελάτες της στην Εύβοια, Αττική, Βοιωτία και Φθιώτιδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα (Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Δωδεκάννησα κα).

Στο πελατολόγιο της Άρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης ΑΒΕΕ συμπεριλαμβάνονται μεγάλες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ, όπως Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Lidl, Γαλαξίας, Κρητικός, Market In, Βιδάλης, Extra, καθώς και μεγάλος αριθμός από φούρνους, αναψυκτήρια, παντοπωλεία, ταβέρνες, καφετέριες, κυλικεία, δημόσια νοσοκομεία και υπηρεσίες.

Παράλληλα, η εταιρεία δίνει μεγάλο βάρος στη διαρκή και εντατική εκπαίδευση του προσωπικού της, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια στη διαδικασία παραγωγής όλων των προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό κατά ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005 & ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει (φορέας πιστοποίησης: European Quality Assurance Hellas, για εγκατάσταση και εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων)

Όραμα

Στη σημερινή της σύνθεση, η εταιρία έχει ως Διευθύνων Σύμβουλο τον Ανέστη Αλιμπινίση, Αντιπρόεδρο τη Μαρία Αλιμπινίση και Υπεύθυνη Λογιστηρίου τη Δήμητρα Αλιμπινίση. Πιστοί στο καθήκον τους και στην παράδοση, οι Κώστας και Γιούλα Αλιμπινίση, αθέατοι πρωταγωνιστές στα εργαστήρια, συνεχίζουν ακούραστα την τέχνη που κληρονόμησαν.

Τηρώντας  πάντα  τους  δεσμούς  αίματος, εμπιστοσύνης και άψογης συνεργασίας, η οικογένεια  μεταφέρει το πνεύμα της στους συνεργάτες της, μέσα από σχέσεις εξυπηρέτησης και φιλικής  αντιμετώπισης. 

Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχώς μεταβαλόμενες ανάγκες της Ελληνικής αγοράς αλλά και έχοντας το βλέμμα της στραμένο στις διεθνείς αγορές, στόχος της εταιρίας είναι η διάδοση των παραδοσιακών προϊόντων της Ευβοιας, με σκοπό την προσθήκη τους στη διατροφική συνήθεια των καταναλωτών.

 

“…Βασική μας αρχή παραμένει ο σεβασμός στην παράδοση των αυθεντικών συνταγών, με αγνά υλικά, όπως παλιά…”

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νόστος Bakery Αρτοποιΐα Ο ΒΕΛΙΟΣ »

1