ΑΛΦΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.

 

  Επωνυμία:  ΑΛΦΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.
Υπεύθυνος:  Στυλιανός Αντωνίου, Δ/νων Σύμβουλος

 

Περιοχή:  Χαλκίδα & Ν. Ερυθραία, Αττικής
Διεύθυνση:

 Περικλέους Σταύρου 21 &

Αναξαγόρα 36

 

Τηλέφωνο:  2221026112, 2106209024
Fax:  2221026182
Κατηγορία:  Κατασκευαστική εταιρία
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
web site:  www.alfakat.gr 
Περιγραφή:  

Στο σημερινό έντονα ανταγωνιστικό τοπίο του κατασκευαστικού τομέα η ΑΛΦΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ έχει επιλέξει ως βασική στρατηγική επιλογή τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της σε τεχνικά έργα πέρα των συμβατικών κατασκευαστικών λύσεων και την εξειδίκευση σε εφαρμογές που απαιτούν ειδικές γνώσεις και προϋποθέτουν ιδιαίτερη υποδομή και εμπειρία. Στο πλαίσιο αυτό έχει καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την εκπαίδευση και εξειδίκευση των στελεχών της σε ταχέως αναπτυσσόμενους κλάδους. Απώτερος στόχος είναι η εισαγωγή και ανάπτυξη καινοτόμων ιδέων, τόσο στο τεχνικό όσο και στον οικονομικό-επενδυτικό τομέα, μέσα από τοπικές και διεθνείς στρατηγικές συνεργασίες, βασισμένες σε μια μακροπρόθεσμη θεώρηση της απόδοσης των επενδύσεων.

Συγχρόνως, αντιλαμβανόμενη τις νέες επενδυτικές ευκαιρίες, που δημιουργούνται με την ταχεία ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και του τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων, η εταιρεία στράφηκε με δυναμισμό στον τομέα παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας, έχοντας στόχο για επενδύσεις αρκετών εκατομμυρίων ευρώ στα επόμενα χρόνια.

Η ΑΛΦΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ έχει σαν βασικό στρατηγικό στόχο να εδραιωθεί ως μια ανερχόμενη επιχειρηματική οντότητα που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τεχνικό και στον επενδυτικό τομέα. Η λειτουργία της στηρίζεται σε εξαιρετικά υγιείς και δυναμικούς όρους: τεχνογνωσία, εξειδίκευση, εμπειρία, και πολύ καλή χρηματοοικονομική διάρθρωση. Στοιχεία που εξασφαλίζουν μια στέρεη επιχειρηματική βάση και εγγυώνται μια σταθερά ανοδική πορεία.

1