Κούκουζας Ευάγγελος & Σταμάτης Ο.Ε.

  Επωνυμία:  Κούκουζας Ευάγγελος & Σταμάτης Ο.Ε.
Περιοχή:  Βασιλικό, Χαλκίδας
Διεύθυνση:  Αγίου Ιωάννου 18 
Τηλέφωνο:  2221052807
Κινητό:  6977583741
Κατηγορία:  Κατασκευαστές πολυτελών κατοικιών
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web Site:  www.koukouzas.gr
Περιγραφή:  Κατασκευάζουμε κτίρια για το μέλλον με αξία μεταπώλησης ... αν ποτέ αποφασίσετε να τα αποχωρισθείτε!

Η εταιρεία μας "ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΤΑΜΑΤΗΣ Ο.Ε." δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και στον κατασκευαστικό χώρο.

Δημιουργεί πρότυπα κτίρια χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και άρτια εκπαιδευμένους τεχνίτες, παρέχοντας έτσι άριστες προδιαγραφές. Παράλληλα η λιτότητα , η λειτουργικότητα , η αρχιτεκτονική άποψη και αντίληψη των κτηρίων μας, σεβόμενοι τους νόμους και το περιβάλλον, αποτελούν το γνώριμο προφίλ των κατασκευών μας .

Περιοχή δράσης είναι ο πανέμορφος όρμος Λευκαντί που βρίσκεται στο Ληλάντιο πεδίο στην Εύβοια, δίπλα στη Χαλκίδα και μόλις 90χλμ. από την Αθήνα. Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων της αγοράς, με τη χρήση συγχρόνων προτύπων.

Η επιτυχία της εταιρίας μας οφείλεται στο γεγονός ότι παραδίδουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που επιθυμεί ο πελάτης, σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντοτε εντός του ορισμένου χρόνου παράδοσης. Αξίωσή μας είναι να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν ένα σπίτι όμορφο, λειτουργικό, άνετο και πάνω από όλα γερό, ανθεκτικό και σίγουρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΑΛΦΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. »

1