ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ AUTO LINE

 

  Επωνυμία:  ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ AUTO LINE  
Υπεύθυνος:  Στέργιος Κ. Μαστρογάλιας
Περιοχή:  Χαλκίδα
Διεύθυνση:  Τροχός
Τηλέφωνο:  2221088807
Fax:  2221088070
Κινητό:  6934432800
Κατηγορία:  Φανοβαφεία
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
web site:  http://www.fanovafeio-mastrogalias.gr/
 

 

Η εταιρεία Auto Line, φανοποιείο - φανοβαφείο Στέργιου Κ. Μαστρογάλια, έχει την έδρα της στον Τροχό Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

 Με 27 χρόνια εμπειρίας και διαρκώς βελτιωμένες υπηρεσίες, σας εγγυόμαστε την άμεση εξυπηρέτησή σας. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο και με  εμπειρία προσωπικό σε συνδυασμό με τον κατάλληλο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, εγγυώνται την αποκατάσταση του  μεταφορικού σας μέσου!

 Η εξέλιξη

 Έπειτα απο την πολυετή εμπειρία μας είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε προβλήματα κάθε βαθμού δυσκολίας!

 Με εξοπλισμό που ανανεώνεται σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας , είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των  πελατών μας.

 Ανυψωτικά, φούρνοι βαφής, ηλεκτροϋδραυλικές καλίμπρες ιταλικής προέλευσης COIRO LEADER BENCH 2500 , ηλεκτροπόντες και περαιτέρω  ειδικός μηχανολογικός εξοπλισμός υπερσύγχρονης τεχνολογίας είναι το πλεονέκτημα μας, για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα που θα σας αφήσει  πλήρως ικανοποιημένους!

 Έχοντας στη κατοχή μας ειδικά συστήματα αντιρρύπανσης φροντίζουμε για ένα οικολογικό περιβάλλον, εναρμονισμένοι με τις ισχύουσες  ευρωπαϊκές νομοθετικές διατάξεις.

 Με φούρνους βαφής της ιταλικής εταιρείας SAIMA, σας βάφουμε το όχημά σας, όπως το παραλάβατε καινούργιο από την αντιπροσωπεία!

 Οικολογικά υδατοδιαλυτά χρώματα μετάλλων, επώνυμων κατασκευαστών, με αντισκωριακές και άλλες ιδιότητες είναι οι πρώτες ύλες, οι οποίες  συντελούν σε ένα άψογο αποτέλεσμα..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CARXTREME ΠΡΙΜΗΚΥΡΙΟΣ

1